DEMO DAY ROSSIGNOL, LA GRAN NOVETAT DE LA TEMPORADA

14-03-2016

Tuixent – la Vansa va ser l'escenari escollit per presentar el DEMO DAY ROSSIGNOL, el passat 6 de març. Per primera vegada, ROSSIGNOL posava a disposició dels practicants d'esquí nòrdic material de gamma mitja/alta per provar-lo gratuïtament sobre la neu. El test incloïa bastons, botes i esquís de les dues tècniques, clàssic i patinador, tots amb tecnologia NIS de Rottefella. 
 
L'esdeveniment oferia un format més proper, oferint assessorament als participants sobre la neu de la mà dels professionals de l'Escola d'esquí Tuixent - la Vansa. La mateixa pista, a tocar de traça, era el millor escenari per comentar sensacions i dubtes del material en funció de les necessitats de cada practicant. Al llarg del matí, un total de 28 esquiadors van provar els models DELTA i XIUM de clàssic i patinador durant 30' i sense cap cost.
 
Finalment i com a cloenda del DEMO DAY ROSSIGNOL, es va comptar amb sorteig d'obsequis dels col·laboradors del NORDIC EXPERIENCE CENTER: Tandem Solsona, Loffler, SKIGO i Diet a porter.
 
Vista la gran resposta rebuda en la primera edició, esperem donar continuïtat a aquesta iniciativa la temporada vinent, apropant i posant a disposició dels usuaris un material capdavanter i d'una qualitat contrastada.
DEMO DAY ROSSIGNOL, LA GRAN NOVETAT DE LA TEMPORADA

MULTIMÈDIA