Font-Romeu acull el primer Camp de la temporada

01-02-2016

El sector de la Calme va ser l’escenari escollit per organitzar el Camp ROSSIGNOL TANDEM. L’acumulació de gruixos importants de neu i la innivació artificial de l’estació francesa van ser una garantia per desenvolupar el Camp en òptimes condicions.
 
Després d’una primera jornada de presentació del model didàctic i plantejament des primers reptes, es va constatar el potencial i la capacitat d’aprenentatge dels diferents participants, independentment del nivell inicial. Els dos grups, un per cada tècnica, van sentir el plaer de lliscar amb un material de gamma alta, facilitador i amb gran incidència en el rendiment i aprenentatge. L’autèntica essència del lliscament!
 
El segon dia va venir marcat per la pluja i la progressió dels participants en les habilitats nòrdiques. L’anàlisi de la tècnica va permetre visualitzar i estructurar el model d’aprenentatge presentat, evidenciant que les possibilitats de millora són més efectives amb un mètode basat en la reflexió.
Us emplacem el proper 20 i 21 de febrer a viure un nova experiència nòrdica amb els CAMPS. No obstant això, restem a l’expectativa de com evoluciona la previsió meteorològica.

 
Font-Romeu acull el primer Camp de la temporada

MULTIMÈDIA