PROFESSIONALS DEL TRIATLÓ AMB ELS CAMPS ROSSIGNOL

07-03-2016

El segon Camp de la temporada va tenir un accent diferenciat. Un grup de triatletes professionals, entre els quals destacava Víctor del Corral (tricampió “Ironman”), van posar un toc especial al format dels Camps ROSSIGNOL TANDEM. Combinar aprenentatge i perfeccionament de la tècnica amb sentir el plaer del lliscament era un repte molt atractiu, en un marc incomparable com Font-Romeu i amb la tecnologia d'una marca capdavantera com ROSSIGNOL.
 
Després de dues jornades compartint lliscades, es va comprovar com els beneficis que l'esquí nòrdic aporta a l'entrenament d'alt rendiment són molt positius i compatibles, en aquest cas, amb un esport tan exigent com el triatló. El nostre granet de sorra va ser el facilitar una tecnificació del model d'aprenentatge per arribar a descobrir les possibilitats d'eficiència (màxim rendiment amb el mínim esforç) que tot practicant té en cada lliscada. 
 
L'experiència va ser molt positiva, constatant que la passió pel nòrdic pot unir i complementar debutants amb experts de l'esport.
 
Si voleu sentir l'autèntica essència del lliscament no us perdeu el darrer Camp de la temporada, 19 i 20 de març a l'estació de Tuixent la Vansa. Us hi esperem!
PROFESSIONALS DEL TRIATLÓ AMB ELS CAMPS ROSSIGNOL

MULTIMÈDIA