TUIXENT-LA VANSA POSA EL PUNT I FINAL ALS CAMPS ROSSIGNOL

21-03-2016

Després d'una temporada atípica, on la manca de neu i temperatures suaus han dificultat l'obertura de l'estació de l'Arp, els CAMPS ROSSIGNOL retornen a casa el 19 i 20 de març.
 
Tuixent La Vansa, punt de referència del “Nordic Experience Center”, va ser l'escenari del darrer CAMP de la temporada amb una nevada impressionant, que va deixar l'estació en unes condicions immillorables per a la pràctica de l'esquí nòrdic.
 
A diferència de la resta de CAMPS, en aquesta ocasió només es comptava amb un grup de patinador, ja iniciats tots ells, però amb ganes de conèixer la tècnica i les habilitats nòrdiques per afavorir un bon lliscament.
 
Destacar la jornada del dissabte, caracteritzada pel plantejament de diferents situacions didàctiques que, conjuntament amb la tecnologia ROSSIGNOL, facilitaven la interiorització del pas de patinador des de la seva vessant més bàsica, sentint l'esquí nòrdic com mai fins ara. 
Diumenge, un cop analitzat les imatges del vídeo, era el moment d'aprofundir en la tècnica polint detalls i arribant als tres passos essencials del patinador: 2:1, 1:1 i asimètric. 
 
Sense cap mena de dubte, un gran cap de setmana en companyia d'uns cracks amb un sentit de l'humor extraordinari i unes ganes enormes d'aprendre.
 
No volem acabar sense agrair la confiança que participants i col·laboradors han dipositat amb l'Escola d'Esquí de Tuixent – la Vansa, promotora dels CAMPS ROSSIGNOL TANDEM. Us esperem la temporada vinent amb nous projectes, més i millor!!
TUIXENT-LA VANSA POSA EL PUNT I FINAL ALS CAMPS ROSSIGNOL

MULTIMÈDIA